ZamZam staat voor betrouwbaar zorg en opvang in een veilige en nette omgeving. Persoonlijke aandacht, plezier en leren staan centraal. Zowel in de klaslokalen als de buiten speelruimte en gymzaal zijn beschikbaar voor de kinderen voor leuke activiteiten. De enthousiaste begeleiders bij ZamZam inspireren de kinderen spelenderwijs en helpen om de creativiteit te bevorderen.

Wil jij ook werken in de BSO? Wij hebben regelmatig vacatures voor gemotiveerde medewerkers. Ook hebben wij regelmatig stageplekken voor de ambitieuze toekomstige collega’s.

Bekijk onze vacatureoverzicht hieronder of vraag meer informatie over werken bij ZamZam via onze contactformulier aan en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte baan bij ZamZam.

Welkom❤️

ZamZam opent haar tweede locatie!
BUITENSCHOOLSE OPVANG VOOR UW KIND(EREN) VAN 4 – 13 JAAR.

Per 27 augustus 2018 is er naschoolse opvang mogelijk aan de Beresteinlaan 629, Yunus Emre Basisschool. U kunt nog uw kind aanmelden!

ZamZam streeft naar kwalitatief en betaalbaar opvang voor idereen en hanteert daarom scherpe tarieven (vanaf €6,90).

Wij zijn dagelijks geopend van 07.30-18.30 uur. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 43 47 25 56 of e-mail naar info@zamzamkinderopvang.nl.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op locatie Beresteinlaan.