Onze Visie

Kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag nieuwe dingen ontdekken. Zij ontdekken zichzelf en de wereld om hen heen door te spelen. We begeleiden hen daarin met respect voor hun eigen ideeën en oplossingen. Wij geven ze de ruimte om zelf dingen te proberen en te doen. Kinderen hebben een gevoel van veiligheid en vertrouwen nodig om nieuwe stappen te durven zetten. Dat is een
basisvoorwaarde voor kinderen om hun omgeving te gaan onderzoeken. Wij bieden warme en veilige omgeving, we zorgen voor een sfeer van geborgenheid en vertrouwen waarin kinderen zich thuis voelen. ZamZam Kinderopvang wil door middel van een begeleidende, verzorgende en ontwikkelende aanpak de kinderen klaarstomen voor de toekomst.

Onze Missie

ZamZam Kinderopvang biedt kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken, zich te ontwikkelen en gelijkgestemde en andersdenkende kinderen te ontmoeten.

We dragen bij aan de ontwikkeling van alle kinderen en hebben aandacht voor elk kind, individueel en als groep. We bieden ook de kinderen die vanuit huis niet opgroeien in een stimulerende omgeving, de kans zich spelenderwijs optimaal te ontwikkelen en leveren zo een bijdrage aan de maatschappij. We maken het voor ouders mogelijk om te werken door ze bewust te maken van de goede zorg die hun kinderen krijgen bij ons.

Welkom❤️

ZamZam opent haar tweede locatie!
BUITENSCHOOLSE OPVANG VOOR UW KIND(EREN) VAN 4 – 13 JAAR.

Per 27 augustus 2018 is er naschoolse opvang mogelijk aan de Beresteinlaan 629, Yunus Emre Basisschool. U kunt nog uw kind aanmelden!

ZamZam streeft naar kwalitatief en betaalbaar opvang voor idereen en hanteert daarom scherpe tarieven (vanaf €6,90).

Wij zijn dagelijks geopend van 07.30-18.30 uur. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 43 47 25 56 of e-mail naar info@zamzamkinderopvang.nl.

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op locatie Beresteinlaan.